Dag van de Forensische Zorg 2024: Dien je voorstel in en doe mee!

Op dinsdag 21 mei 2024 vieren we de 15e editie van de Dag van de Forensische Zorg. Goed om bij stil te staan met een inhoudelijk programma vóór en dóór medewerkers in de forensische zorg en natuurlijk ook een feestje. Het wordt opnieuw een dag vol bijzondere ervaringen en ontmoetingen, waarbij van elkaar geleerd wordt en relevante informatie wordt gedeeld.

We hopen dat je ook dit jaar deze dag met ons tot een succes komt maken. Deel daarvoor je succesvolle ervaringen, vertel over je innovatieve aanpak in het werk, zwengel een pittig debat aan of lever een idee aan voor een inspirerende spreker. Alles kan!

Wil je als deelnemer dit alles ervaren? Dat kan ook. Meld je dan meteen aan.

ERVAREN
Het thema van deze lustrumeditie is ERVAREN. Denk daarbij aan hoe we kunnen leren van elkaars ervaringen, de waarde van de inzet van ervaringsdeskundigen maar ook de manieren waarop we ervaringen praktisch maken, bijvoorbeeld met de inzet van technologie. En wat is je ervaring met goede ketensamenwerking? Hoe ervaart de maatschappij ons?

Negatieve, maar ook positieve en opbouwende ervaringen leveren diepgang, kennis en daarmee ook vakmanschap op. Dit vraagt om een open houding, nieuwsgierige blik en de moed om scherp te reflecteren. We dagen jullie uit om je voorstel ook dit karakter mee te geven zodat je collega's na afloop van de 15e editie met een hoofd en hart vol nieuwe ervaringen weer aan het werk kunnen gaan. Doe je mee?

Zo werkt het:

  • Bedenk een praktisch haalbaar programmaonderdeel dat aansluit bij het thema ERVAREN.
  • Dien je voorstel uiterlijk 6 maart via het voorstelformulier in op dagvandeforensischezorg.nl/newsletter/45e2fda5/.
  • Begeleid je voorstel met een concrete en wervende tekst. Waarom verdient jouw idee een plek? De programmaraad beoordeelt de voorstellen en stelt het definitieve programma vast.
  • In de week van 11 maart ontvang je een terugkoppeling of je voorstel is gehonoreerd of niet.
  • Aanvraag gehonoreerd? Dan heb je een plekje op de Dag van de Forensische Zorg 2024 bemachtigd!
  • Voorstellen met een commercieel karakter of afkomstig vanuit een commerciële organisatie worden afgewezen.
  • Wanneer je een workshop, debat of ervaringsterras organiseert, krijg je twee vrijkaarten.
  • Organiseer je een talk, dan krijg je één vrijkaart. Kom je met meer personen, dan betalen ze de normale toegangsprijs.