Publicatie aanbesteding nieuwe toetreders overige forensische zorg

De aankondiging van de opdracht van de aanbesteding nieuwe toetreders overige forensische zorg is afgelopen dinsdag naar TED verstuurd en staat inmiddels op TenderNed, zie Aanbesteding Nieuwe toetreders Overige Forensische Zorg - Details - TenderNed.

In de aankondiging op TenderNed staat een link naar CTM waarin de aanbestedingsdocumenten zijn opgenomen. Zie ook: Public RFT - Aanbesteding Nieuwe toetreders Overige Forensische Zorg - 2024 (eu.supply.com)

Informatiebijeenkomst 27 juni

De online informatiebijeenkomst voor deze aanbesteding vindt plaats op dinsdag 27 juni van 14:00 tot 16:00 uur via Webex. Om deel te nemen, kunnen zorgaanbieders zich tot één werkdag voorafgaand aan de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar inkoopforensischezorg@dji.minjus.nl. Na aanmelding ontvangen zorgaanbieders uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met een link naar de Webex.

Beslisboom: Op welke aanbesteding kunnen zorgaanbieders zich inschrijven?

In de aanstaande publicatie op TenderNed worden de aanbestedingsstukken gepubliceerd, waar in de bijlagen een inhoudelijk aangepaste beslisboom is opgenomen die specifiek is afgestemd op de eisen van deze aanbesteding. Deze beslisboom zit ook in de bijlage van deze nieuwsflits. In de beslisboom wordt de minimale omvang voor nieuwe toetreders in de forensische zorg vermeld voor de verschillende zorgsoorten.