Publicatie aanbesteding nieuwe toetreders overige forensische zorg

Aanbesteding nieuwe toetreders overige forensische zorg

Het streven is om de aanbesteding nieuwe toetreders overige forensische zorg op dinsdag 20 juni aanstaande te publiceren in CTM en op TenderNed. De publicatie verschijnt op TenderNed na een minimale periode van 48 uur na publicatie.

Informatiebijeenkomst 27 juni

De online informatiebijeenkomst voor deze aanbesteding vindt plaats op dinsdag 27 juni van 14:00 tot 16:00 uur via Webex. Om deel te nemen, kunnen zorgaanbieders zich tot één werkdag voorafgaand aan de bijeenkomst aanmelden door een e-mail te sturen naar inkoopforensischezorg@dji.minjus.nl. Na aanmelding ontvangen zorgaanbieders uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de bijeenkomst een e-mail met een link naar de Webex.

Beslisboom: Op welke aanbesteding kunnen zorgaanbieders zich inschrijven?

In de aanstaande publicatie op TenderNed worden de aanbestedingsstukken gepubliceerd, waar in de bijlagen een inhoudelijk aangepaste beslisboom is opgenomen die specifiek is afgestemd op de eisen van deze aanbesteding. In deze beslisboom wordt de minimale omvang voor nieuwe toetreders in de forensische zorg vermeld voor de verschillende zorgsoorten.