Nieuwsflits Forensische Zorg

Nieuwsbericht
7 maart 2022

Significant Synergy voert in opdracht van DJI een marktonderzoek uit naar potentiële aanbieders van tbs-dwang (beveiligingsniveau 4). Per 1 januari 2023 lopen de huidige contracten die DJI heeft voor de levering van tbs-dwang (beveiligingsniveau 4) af en DJI onderzoekt momenteel de wijze van het inkopen van deze zorg voor de periode vanaf 1 januari 2023. Als onderdeel hiervan heeft DJI aan Significant Synergy gevraagd om een onderzoek te doen dat inzicht geeft in de markt van (potentiële) aanbieders. 

Door middel van een enquête onderzoekt Significant Synergy welke partijen belangstelling hebben voor het leveren van tbs-dwang (beveiligingsniveau 4). 

DJI vraagt zorgaanbieders die geïnteresseerd zijn in het leveren van tbs-dwang (beveiligingsniveau 4) dit de volgende enquête uiterlijk 21-03-2022 in te vullen: Marktonderzoek potentiële aanbieders tbs-dwang ( beveiligingsniveau 4) Survey (surveymonkey.com) (Nederlands) of Market research into potential providers of tbs-dwang (security level 4) Survey (surveymonkey.com) (Engels). Het invullen van de enquête kost slechts enkele minuten tijd. 

Bij vragen kan contact opgenomen worden met Christiaan Grigoleit, projectleider van Significant Synergy via via christiaan.grigoleit@significant.nl of 06-10284718.