Marktconsultaties voor Verdiepingsdiagnostiek en Volledig Pakket Thuis vanaf heden op TenderNed

Nieuwsbericht
27 augustus 2020

Per 1 april 2021 beoogt de divisie ForZo/JJI de inkoop van zowel Verdiepingsdiagnostiek als Volledig Pakket Thuis af te ronden. In het kader van de voorbereiding van de inkoopstrategie van beide aanbestedingen, zijn de marktconsultaties vanaf heden beschikbaar op TenderNed.
Het doel van deze consultaties is om informatie in te winnen om te bepalen hoe de divisie ForZo/JJI beide zorgproducten het beste kan inkopen. Vanwege de bijzonderheden van deze opdrachten heeft de divisie behoefte om te toetsen of de voorgenomen richting aansluit bij wat de markt kan bieden en of aanpassingen wellicht passend zouden zijn. Daarnaast heeft de projectgroep een aantal vragen over de materie en (mogelijk) relevante aspecten.
Uw input wordt daarom zeer op prijs gesteld. U vindt het consultatiedocument voor Verdiepingsdiagnostiek hier, en voor Volledig Pakket Thuis kunt u deze link volgen. Graag ontvangen wij uw input  uiterlijk 24 september. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij inkoopforensischezorg@dji.minjus.nl.