Leren om radicalisering te herkennen, voorkomen en bestrijden

Nieuwsbericht
17 februari 2017

Het Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering (ROR) verspreidt kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van radicalisering en de bestrijding van jihadisme. Dat gebeurt door het aanbieden van opleidingen voor professionals binnen de overheid en semioverheid, die deze thema’s in hun dagelijks werk tegen (kunnen) komen.
 
Het Rijksopleidingsinstituut tegengaan Radicalisering is een samenwerking tussen de NCTV (Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid) en het Opleidingsinstituut DJI (Dienst Justitiële Inrichtingen). Hierdoor wordt inhoudelijke deskundigheid gecombineerd met opleidingsexpertise op het gebied van veiligheid en gedrag. De opleidingen hebben een sterke onderwijskundige basis en zijn gebaseerd op diepgaande actuele kennis. Ze worden verzorgd door deskundige en ervaren trainers.
 
Wilt u zichzelf of uw medewerkers aanmelden voor een van deze opleidingen? Vul dan het aanmeldformulier op de website in. Staat de opleiding die u zoekt er niet tussen? Neem dan contact met het ROR op. Zij denken graag mee voor een opleiding op maat.