Inloopuur Zorgprestatiemodel en verlengingen 2022

Nieuwsbericht
6 oktober 2021

De invoering van het Zorgprestatiemodel per 1 januari 2022 komt steeds dichterbij. DJI is dan ook druk bezig om de implementatie goed te laten verlopen en bijbehorende taken uit te voeren. Daarnaast werkt DJI aan het proces rondom de verlengingen, waarbij de raamovereenkomsten voor aanbieders die (klinische) behandelzorg leveren een addendum met hierin de wijzigingen door invoering van het Zorgprestatiemodel ontvangen. 

Om een extra mogelijkheid te bieden bijkomende vragen over deze twee ontwikkelingen te beantwoorden, vindt er woensdag 13 oktober van 13:00 – 14:00 uur een zogenaamd ‘inloopuurtje’ plaats. Dit inloopuur is met name bedoeld voor aanbieders die momenteel DBBC-prestaties leveren. Gedurende de eerste 15 minuten van dit uur geeft DJI updates over de huidige stand van zaken rondom het Zorgprestatiemodel en de verlengingen en wordt de rest van de tijd besteed aan het beantwoorden van vragen. Ongetwijfeld is er nog niet op alle vragen een antwoord. Als dat zo is nemen we deze vraag in ieder geval mee. Daarnaast zijn wij erg benieuwd naar de voortgang van de implementatie bij zorgaanbieders.

Onderstaande TEAMS link verschaft toegang tot het inloopuur. 

In de Nieuwsflits is ook het agenda item voor dit inloopuur bijgevoegd, welke geaccepteerd of geweigerd kan worden. Wij zijn natuurlijk erg benieuwd hoeveel deelnemers er zullen zijn, dus wij willen u dan ook vragen of u op accepteren wil klikken bij aanwezigheid.

Kort samengevat:
Wanneer:                  13 oktober 2021
Tijdstip:                    13:00 – 14:00 uur
Onderwerpen:           zorgprestatiemodel & verlengingen 
Agenda:                    15 min updates omtrent de huidige ontwikkelingen
                                 45 min vragen vanuit zorgaanbieders

TEAMS LINK:
Click here to join the meeting 
Graag zien we u volgende week!