Aanmelding nieuwe online werkomgeving (vooralsnog alleen DBBC zorgaanbieders)

Nieuwsbericht
11 augustus 2020

Met het uitfaseren van FORZA als gezamenlijke werkomgeving van de divisie ForZo/JJI en haar zorgaanbieders gaat divisie ForZo/JJI met ingang van de derde verantwoordingscyclus (Q3-2020) over naar een nieuwe online werkomgeving. Het “live” gaan van deze omgeving zal begin september 2020 plaatsvinden. Hierover krijgen in eerste instantie alleen de DBBC zorgaanbieders zo spoedig mogelijk additionele informatie. De ZZP/EP zorgaanbieders worden op een later tijdstip geïnformeerd.

Voor toegang tot de nieuwe omgeving zullen voor de DBBC zorgaanbieders accounts worden aangemaakt. Deze accounts hebben onder andere vanwege veiligheidsredenen een aanmeldprocedure. Hiervoor dienen de zorgaanbieders in te loggen met een gebruikers-ID en een wachtwoord. De gebruikers-ID is een e-mailadres.

Vanuit divisie ForZo/JJI zal de komende weken berichtgeving worden verstuurd naar de bij de divisie bekende e-mailadressen over de nieuwe werkomgeving. Tevens wordt de vraag gesteld welk e-mailadres ingezet kan worden om een account mee aan te maken voor de nieuwe omgeving.

Een DBBC zorgaanbieder die op 13 augustus 2020 nog geen e-mail heeft ontvangen vanuit bedrijfsvoeringforzo@dji.minjus.nl dient contact op te nemen met de financieel adviseur.